BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Hey!! Welcome to my blog. Behave Yourself here.This is my place and you're my guest, a good manner guest, so be like one okay..^__^'. Watch-out if you try to do something here!! Follow me and i'll follow you back. Leave your message at my cbox. Haru-haru..enjoy exploring my nest!!!

Pages

Saturday, November 6, 2010

Why Me..??

why..

Aq dapat rasakan yang dalam dunia nie tiada siapa pun yang sayang and care pasal aq kecuali kawan-kawan aq. Even my family also doesn't care about me.That's what i think la. Come on la, jelas, bukti depan mata lagi. Nobody's love me, care me, need me just like my friends did.

Aq boleh nampak and apa yang aq nampak cuma kebencian terhadap aq. Itu yang aq nampak kat orang sekeliling aq. Dalam dunia nie, ada dua benda yang buat aq happy, kawan-kawan and skolah. Walaupun dua benda nie sometimes bagi pressure kat aq, tapi aq rasa benda nie saja lah yang buat aq sangat bahagia. Tapi kat sekolah pun aq tahu tak ada sesiapa yang suka kat aq unless kawan-kawan aq.

Hurmm..its shows la. Even some teachers pun mesti ada yang tak suka kat aq. Pandangan mereka menunjukkan perasaan mereka. Tapi aq tak benci mereka and takkan benci mereka sebab mereka teachers aq. Aq tak tahulah. Even my parents pun...aaahhh..i dont know. Its too complicated. Banyak persoalan yang ada dalam kepala aq nie. Tapi semuanya tak terjawab. Aq still tak faham. Kenapa aq? Kenapa mesti aq? Aq pun nak juga hidup macam orang lain. Aq nak..

Aq rasa nak menangis saja. Tapi tangisan air mata nie sudah tiada makna lagi. Sudah habis. Aq bosan hidup macam nie. Aq rasa tiada makna lagi untuk aq hidup. Tapi selagi ajal tak menjemput aq, aq mesti meneruskan kehidupan ini. Selama nie aq cuma rasa macam hidup dalam kegelapan. Aq tertanya-tanya, bilalah sinar tuh nak datang...bila? lima, sepuluh tahun lagi??.. tak tahu. Aq berharap ia datang lah cepat sebab sekarang aq sangat merana. Aq perlukan kasih sayang juga. Aq nak sangat. Tapi kenapa ianya dizahirkan oleh kawan-kawan aq saja..?? See..aq dilahirkan cuma untuk dibenci. Aq nie bagaikan sampah masyarakat..

Aq benci diri aq..aq tak layak hidup dekat muka bumi Yang Maha Pencipta nie..Aq busuk, aq buruk... aq hina. Aq sedih. Kenapa aq menangis...aq tak layak untuk menangis. Apatah lagi untuk menagih simpati. Aq tak layak....

Aq sangat tertekan sekarang. Tiada siapa pun yang faham keadaan aq kecuali kawan-kawan aq. There's too many things to think about. Too many..kusut kepala aq. Aq kena luahkan semua nie kat sini. Aq tersangat emo sekarang. Maybe soon aq akan okay. Aq cuma boleh memohon, yang memberi semuanya Dia.

Tapi tak kira apapun aq tetap bersyukur dengan apa yang aq ada sekarang. And aq tetap sayang kan family and friends aq. Tanpa diewng aq boleh mati.

Sekarang nie aq sedang tension dengan sekolah. aq harap semuanya okay nanti. and aq harap dierng faham condition aq nie.

p/s: sorry kena baca semua nie.

2 comments:

  1. anda nk tau?
    ku pn xtau..hehehe..
    xsemua benda seronok tu btl2 seronok...
    n memang benda yg xseronok tu mmang xkn seronok pn :D

    ish ngarut aih aku kt sini :D
    peace no war :D
    only @ http://un-na-love.blogspot.com :D

    ReplyDelete